Sigmatri har en kollektion af klubtøj fra Trimtex som dækker alle tre discipliner.
Da vi i Sigmatri ønsker vi at udstråle klubånd og sammenhold opfordrer vi alle Sigmatri medlemmer til at stille op i vores klubtøj  – ved alle former for tri stævner og dermed vise at Sigmatri er en af danmarks førende tri klubber.

Bestilling af Sigmatri tøj sker 2 gange pr. år. Forårsbestilling er åben indtil 20.april 2017 med levering i uge 22

Sådan bestiller du:
Har du ikke oprettet en konto før, de skal gå til http://trimtex.dk/ og oprette en konto. Det gøres ved at klikke øverst til højre på “Login eller registrer dig”

Derefter klikker du på: Min Konto øverst og derefter på Mit Trimtex i menuen til venstre.

På denne side står der ”Teamkode til ind logning” og i dette felt skal I skrive: sigma17 og klikke på tilføj.

Når koden er tilføjet så kan de klikke på «Besøg Teamshoppen» og så er det bare at shoppe det de vil. Alle kan handle fra standard sortimentet med 25% rabat på den samme ordre. Standard ting vil blive afsendt med det samme og Klub/Firma produkterne vil blive sendt når de er produceret med levering i uge 22.

Når du skal handle næste gang, så skal du logge ind på din konto og så kan du handle med det samme. Teamkoden behøver altså bare blive lagt ind første gang, med mindre du går ind og fjerner den.

Hvis man har kigget på nogle standard ting og gerne vil tilbage til klub produkterne, så klikker man bare på menuen med jeres ”Sigmatri” øverst til højre.