Sigmatri er en del af Sigma Swim – en af danmarks førende svømmeklubber.
Sigmatri tilbyder triathlontræning for børn, unge og voksne på alle niveauer. Hos os bliver du trænet af en engagerede trænere med stor erfaring inden for triathlon, som sørger for, at du kommer godt i gang, uanset hvilket niveau du starter på.

Sigmatri Mini
sigmatri-mini
Sigmatri Mini er et tilbud til alle friske piger og drenge mellem 8-12 år, der vil prøve kræfter med triathlon.

I Sigmatri mini skal børnene lære de tre triathlon discipliner: svømning, cykling og løb. Alle børnene vil få brugt hele kroppen og på Sigmatri mini vil børnene opleve, at træningen er utrolig alsidig, sjov og varieret

Et af målene med Sigmatri mini er hvert forår at deltage i 2-3 stævner hvor børnene prøver rigtige konkurrencer.

Træningen i Sigmatri mini er hver søndag fra 13.00 til 15.00 med udgangspunkt fra Blovstrød Svømmehal og alle skal løbe og svømme hver gang. Ca. en gang om måneden skal børnene cykle i sikre områder. Eneste krav for at være med er at man kan svømme 200 m fri svømning.

Sigmatri – de unge triatleter
sigmatri-slider-pic-1
På vores hold for unge triatleter (11-20 år) dyrker vi triathlon minimum 3 gange om ugen. Vi lærer teknikkerne i svømning, løb og på cykel, så vi kan stille op til Dansk Triathlon Forbunds stævner og mesterskaber. Selvfølgelig vil vi gerne vinde, når vi stiller op til stævner, men vi vil også have det sjovt. For os er det ligeså vigtigt at have holdånd og et godt klubliv. Så hold dig ikke tilbage – på Sigmatri – de unge triatleter  foregår træningen på tværs af alder, køn og niveau. Og forældre er velkommen på holdet.

Under menupunktet Træning kan du læse mere om vores træning – tid og sted – og du er altid velkommen til en prøvetræning.

Sigmatri – voksen
sigmatri-pigerVores træningsprogram gearer dig til at deltage i triathlon motionsstævner – og klubbens medlemmer deltager talstærkt ved udvalgte stævner. Hvis du ikke mener at have medaljepotentiale, så lad dig ikke skræmme. Vi forventer blot, at du yder dit bedste på det niveau du er på.

Der er flere ugentlige træningspas – svømmepas med fokus på crawl og tekniktræning, cykelpas med fokus på sikkerhed og det at cykle med andre, samt et løbepas med fokus på rigtig løbeteknik og variation i tempo.

Vi cykler og løber hele året rundt. Efterårets blæst og regn, samt vinterens slud og sne er ingen hindring for at komme afsted. Blæsten, regnen og sneen er tværtimod vores ven 😉

Når forårssolen har varmet vandet i søerne op til minimum 14 grader, svømmetræner vi der.

Sådan kommer du i gang med Triathlon i Sigmatri

  1.  Tag allerførst kontakt til Johnny Petræus, der er klubbens cheftræner. Du kan nå ham på hans mail: johnny@pe3us.dk.
  2. Deltag i klubbens træning i 14 dage og se, om sporten lever op til dine forventninger. Du får en oversigt over træningspassene i træningsoversigten.
  3. Vælger du – efter samtale med Johnny Petræus – at fortsætte, skal du melde dig ind i klubben. Det gør du ved at tage kontakt til info@birkeroedswim.dk

OBS – Sigmatri voksen: Forudsætningen for at være med ved svømmepassene, som angivet i træningsoversigten, er, at man kan svømme minimum 10 baner (25m) crawl uden pause.

Til dig der crawle lidt, har Sigma Swim oprettet et ekstra hold om mandagen fra 19:25 til 20:05 hvor du kan blive klar til “det rigtige trihold” Tilmelding her.

I Sigmaswim Allerød kan du tilmelde dig et begynder/øvet crawlhold. Holdet svømmer tirsdag kl. 21:00 – 21:45
Tilmelding her.

Løbe- og cykeltræningen henholdsvis tirsdag og lørdag/søndag følger du sammen med SigmaTri.

    

Vi glæder os til at se dig til træning. Du er velkommen til at komme og prøvetræne med nogle gange, før du melder dig ind.